HLAVNÍ UKÁZKY NÁPOVĚDA AKTUALITY REFERENCE DEMO verze KONTAKT A CENÍK

Představujeme Vám program Půjčovna sportovních potřeb

Software půjčovna sportovních potřeb je navržen pro snadné a rychlé vypůjčování předmětů v půjčovnách sportovních potřeb. Práce s ním je intuitivní a jednoduchá.

Rychlý a intuitivní

Při tvorbě programu byl hlavní důraz kladen na jednoduchost a intuitivnost obsluhy programu. Díky tomu je práce s programem opravdovým přínosem a nároky na zaškolení obsluhy jsou velice nízké. Optimálního využití a maximalizaci potencionálu softwaru dosáhnete při využití čtečky čárových kódu. Jestliže ovšem předměty nemáte opatřeny čárovými kódy nezoufejte, program si poradí i s absencí čtečky.

Konfigurovatelnost

Program umožňuje nastavit celou řadu aspektů a atributů. Mezi hlavní patří nastavení neomezeného počtu cenových sazeb, libovolných typů předmětů, používaných kompletů, výpočtů cen, časových hranic pro vrácení, vypůjčení předmětů a podobně.

Podrobné výstupy a přehledy

Kromě očekávaných tisků smluv a dokladů o zapůjčení předmětů program disponuje řadou dalších tiskových sestav a přehledů. Tisková sestava vypůjčky dle předmětů nám poskytne rychlý přehled o vytíženosti jednotlivých předmětů, sestava účetní přehled vypůjček/prodeje nám poskytne všechny potřebné údaje pro účetníctví a takto bychom mohli pokračovat dále.

Prodej zboží

Prodáváte ve Vaší půjčovně také drobné předměty? Pomocí modulu Obchod můžete i k tomuto využívát Program Půjčovna.